FÖRETAG

Vi skräddarsyr städningen utifrån dina önskemål med fokus på att ge snabb och personlig service. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Hotellstädning

Hotellstädning

KM Kvalitetsgaranti är specialister på hotellstädning. Vi jobbar professionellt för att du som kund ska få bästa möjliga städtjänst.  Vi erbjuder lokalvårdstjänster till hög kvalité.

Läs mer

Kontorsstädning

Kontorsstädning

Ett välstädat kontor ökar trivseln på jobbet. Vi vill hjälpa dig att ha ett välstädat kontor att känna sig välkommen till på morgonen.

Läs mer

Skolstädning

Skolstädning

En ren och fräsch skolmiljö ger ökat trivsel för elever och personal. Vår heltäckande städservice anpassas till era önskemål för att tillgodose de behov ni har för att er skola ska vara fri från damm och smuts.

Läs mer

Byggstädning

Byggstädning

Byggstädning kräver lite extra då det kan omfatta varierande städbehov i nybyggnationer eller renoveringar. Vi utför byggstädning så ni kan ägna er åt det som ni är bäst på.

Läs mer

Butiksstädning

Butiksstädning

Även era kunder tycker om när det är välstädat och fint. Vi städar i butiker, både enskilda men också större butikskedjor.

Läs mer

Flyttstädning

Flyttstädning

Har ni flyttat ur era lokaler? Vi tar hand om flyttstädningen så ni kan koncentrera er på att få ordning i era nya lokaler.

Läs mer

Trappstädning

Trappstädning

Vi kan hjälpa till med trappstädning åt företag, bostadsrättsföreningar och skolor. Vi skräddarsyr en lösning som passar er och gör regelbundna avstämningar för att säkerställa att ni får avtalad kvalité.

Läs mer

Fönsterputs

Fönsterputs

Fönsterputsning är något man gärna vill låta någon annan göra. Vi gör rent dina fönster, snabbt och effektivt och tar bort stänk och smutsränder.

Läs mer

Mattvätt

Mattvätt

Ibland räcker det inte med att dammsuga mattorna för att få rent. Vi kan även hjälpa er med tvätt av era heltäckningsmattor.

Läs mer

Sista-minuten-städning

Sista-minuten-städning

Vår personal utför alla typer av städning med känsla för miljö, kvalité och service. Vi är flexibla och kan hjälpa till även när det handlar om sista-minuten-städning.

Läs mer