KONTORSSTÄDNING

Behöver du hjälp med kontorsstädningen?

Ett välstädat kontor ökar trivseln på jobbet och gör att vi känner oss välkomna.

Städning – en förutsättning för välmående

Att vara egen företagare kräver både energi och tid. Vem vill tänka på städning och skötsel av kontor, trappor, förråd, toaletter och liknande när verksamheten består av något helt annat. Att ha rent omkring sig är inte bara trevligt utan en förutsättning för att vi ska må bra. Damm och smuts kan orsaka irritation och snuva.

Välstädat – en självklarhet?

Städning är inget man kan välja bort. Om allt är städat och fint så tänker man inte på det. Det tar vi för givet. Men, om det finns dammråttor i hörnen, toaletten är ofräsch och det är allmänt smutsigt så mår varken personalen eller kunderna bra. Allt hör ihop så städade utrymmen är en viktig del av all verksamhet.

Kontorsstädning med kvalitet

Är det dags att ta kontorsstädningen på allvar. Låt oss hjälpa er med kontorsstädningen för en trevligare arbetsplats, nöjdare medarbetare och en väl utförd kontorsstädning varje gång. Allt för en mer trivsam och produktiv arbetsmiljö.

Tveka inte att kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar er. Tillsammans med er går vi genom era städbehov och tar fram en plan över vad som skall städas och hur ofta.

Välstädat med kvalitetsgaranti

Städningen är något som sköter sig själv. Så vill vi att du ska känna när du anlitar oss. Med en ren och fräsch arbetsplats får er personal goda förutsättningar för att utföra sitt arbete på ett effektivt och bra sätt samtidigt som trivseln ökar.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med städning av ert kontor så att lokalerna är rena och fräscha.

Välkommen att höra av dig.

Boka personligt besök

Tel 08-684 295 95, info@kmkvalitetsgaranti.se

 


Vi åtar oss städuppdrag i hela Stor Stockholm. Våra kunder kommer främst från Stockholm, Danderyd, Kista, Lidingö, Märsta, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby och Upplands Väsby.