PRIVAT

Hemstädning med KM Kvalitetsgaranti

 
Är du trött på att städa hemma?

Vi gör det åt dig! Vi kan underlätta din vardag genom att sköta din städning. Tack vare RUT-avdraget har det blivit mycket billigare att anlita den städhjälp som många gärna önskar.

Självklart får du ett kostnadsfritt hembesök innan.

Hur ofta du vill ha hjälp med städningen anpassar vi förstås till dina behov; vid enstaka tillfällen, en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Vi erbjuder även sista-minuten-städning när du känner att du behöver akut hjälp. Hör av dig till oss så tar vi fram en lösning som passar dig.

Hemstädning

Hemstädning

Du kan få komma hem till fint och välstädat hem. Vi kan hjälpa dig med städningen så du får tid över till annat. Vi prioriterar kvalitet och vår ambition är att ge våra kunder service utöver det vanliga. Vårt namn säger det som vi står för.

Läs mer

Återkommande städning

Återkommande städning

För kunder med återkommande uppdrag håller vi driftsmöten där vi stämmer av den levererade tjänsten mot avtal och kundens förväntningar. Vi stämmer av om hemmet har förändrats sedan uppdraget påbörjades, eller om kunden har önskemål om förändringar i tjänsten.

Läs mer

Storstädning

Storstädning

Att storstäda tar tid och det är ofta något man gärna skjuter upp. Det är skönt att få storstädat men en grundläggande rengöring av ytor om man inte gör rent till vardags. Låt oss hjälpa dig. Vår erfarenhet av städning gör att vi kan göra ett riktigt bra jobb så du får komma hem till ett städat hem.

Läs mer

Fönsterputs

Fönsterputs

Fönsterputsning är något man gärna vill låta någon annan göra. Vi gör rent dina fönster, snabbt och effektivt och tar bort stänk och smutsränder.

Läs mer

Visningsstädning

Visningsstädning

När du ska sälja ditt hus eller din lägenhet kan det göra stor skillnad på priset hur ditt hem uppfattas. Det ska både lukta rent och vara städat och fint. Vi kan hjälper dig att få ditt hem skinande rent.

Läs mer

Flyttstädning

Flyttstädning

När man flyttar brukar det kännas tråkigt att behöva komma tillbaka till sitt gamla boende bara för att städa. Låt oss ta hand om din flyttstädning så du kan lägga din tid och kraft på att komma i ordning i ditt nya hem.

Läs mer

Sista minuten städning

Sista minuten städning

Vi kan rycka ut när du behöver akut städhjälp. Vi är flexibla och kan hjälpa till även när det handlar om städning med kort varsel.

Läs mer