OM OSS

KM Kvalitetsgaranti AB är ett städföretag med många års erfarenhet av arbete inom lokalvård. Vi utför alla slags städarbeten för både privatpersoner och företag.

Vi prioriterar kvalitet och vår ambition är att ge våra kunder service utöver det vanliga. Vårt namn säger det som vi står för.

Hos oss kan du köpa enstaka tjänster eller teckna avtal för återkommande eller löpande uppdrag. Dina önskemål är viktiga för oss. Vi hjälper dig att ta fram ett städschema som passar dina behov. Med ett städschema får du ett fast pris på dina tjänster och du kan enkelt lägga till fler tjänster vid behov.

Kvalitetssäkring

Efter utförd städning genomför vi kontroll gentemot en checklista för att säkerställa att städningen uppfyller utlovad kvalitetsnivå.

Uppföljning

För kunder med återkommande uppdrag håller vi driftsmöten där vi stämmer av den levererade tjänsten mot avtal och kundens förväntningar. Vi stämmer av om lokalen/hemmet har förändrats sedan uppdraget påbörjades, eller om kunden har önskemål om förändringar i tjänsten.

Uppdrag

Vi har många återkommande uppdrag och kundrelationer som präglas av förtroende och uppskattning. Vill du ha städning av högsta kvalitet ska du välja oss. Våra kunder finns i Danderyd, Kista, Lidingö, Märsta, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby och Upplands Väsby.

Välkommen till KM Kvalitetsgaranti!

Kontakta oss för bokning och förfrågan: info@kmkvalitetsgaranti.se, 08-68429595