HOTELLSTÄDNING

KM Kvalitetsgaranti är specialister på hotellstädning. Vi jobbar professionellt för att du som kund ska få bästa möjliga städtjänst. Vi erbjuder lokalvårdstjänster till hög kvalité.

Genom våra professionella tjänster och vårt personliga engagemang är våra tjänster uppskattade av våra kunder.

Hotellvistelse – en helhetsupplevelse

Hotellstädningen är en avgörande del av gästernas upplevelse. Det är viktigt att de möts av rena rum och en fräsch inbjudande miljö. En hotellvistelse är en helhetsupplevelse där alla delar är viktiga. Därför skapar effektiv hotellstädning mervärde, vare sig det gäller det egna hotellrummet eller de allmänna utrymmena.

Effektiv städning

Vi har stor erfarenhet av hotellstädning och vet hur vi ska lägga upp arbetet för att städningen ska vara effektiv. Det är många rum som ska hinnas med, samtidigt som rengöringen av de allmänna ytorna ska ske kontinuerligt. Vi städar effektivt utan att störa gästernas vistelse och ser till att alla rum är fräscha och välstädade.

Miljö & Kvalité

Vi lägger stor vikt vid att leverera städtjänster med miljömedvetna val av städprodukter utan att göra avkall på kvalitén. Våra medarbetare använder moderna städmetoder för bästa resultat.

Flexibla lösningar

Vi erbjuder flexibla lösningar och skräddarsyr städningen utifrån era önskemål. Vårt fokus är att ge snabb och personlig service som motsvarar våra kunders högt ställda kvalitetskrav.

Söker du hjälp med hotellstädning i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer om våra städtjänster för hotell och hur vi kan hjälpa er med städning av era lokaler så att de är rena och fräscha.

Välkommen att höra av dig:

Tel 08-684 295 95, info@kmkvalitetsgaranti.se eller kontakta oss via formuläret.


Vi åtar oss städuppdrag i hela Stor Stockholm. Våra kunder kommer främst från Stockholm, Danderyd, Kista, Lidingö, Märsta, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby och Upplands Väsby.