• Effektiv hotellstädning i Stockholm

    Städtjänster av hög kvalité

    Läs mer

  • Städning med kvalitetsgaranti

    Städning av hotell, konferens, restaurang och event

    Läs mer

Effektiv hotellstädning i Stockholm

Vi på KM Kvalitetsgaranti är specialister på hotellstädning och erbjuder städning av hotellrum, lobby, entréer, restauranger, barer och mycket mer. Våra lokalvårdstjänster är av hög kvalité och vi jobbar professionellt för att du som kund ska få ta del av bästa möjliga städtjänst.

Våra professionella tjänster och personliga engagemang uppskattas av våra kunder.

Hotellstädning

Vi städar effektivt utan att störa gästernas vistelse och ser till att alla rum är fräscha och välstädade .

Våra tjänster

Nöjda kunder

Våra kundrelationer präglas av förtroende och uppskattning.  Vi gör allt för att du som kund ska vara nöjd med oss.

Läs mer om oss

Enkel bokning

 Kontakta oss via mail, telefon eller fyll i vårt formulär så hör vi av oss så snart vi kan för att svara på din frågor och hjälpa dig.

Förfrågan / bokning

Hotellvistelse – en helhetsupplevelse

Hotellstädningen är en avgörande del av gästernas upplevelse. Det är viktigt att hotellgästerna möts av rena rum och en fräsch och inbjudande miljö.

En hotellvistelse är en helhetsupplevelse där alla delar är viktiga. Därför skapar effektiv hotellstädning mervärde, vare sig det gäller gästens eget hotellrum eller de allmänna utrymmena.

 

 

Effektiv städning

Vi har stor erfarenhet av hotellstädning och vet hur vi ska lägga upp arbetet för att städningen ska vara effektiv. Det är många rum som ska hinnas med, samtidigt som rengöringen av de allmänna ytorna ska ske kontinuerligt.

Miljö & Kvalité

Vi lägger stor vikt vid att leverera städtjänster där vi gjort miljömedvetna val av städprodukter utan att för den skull göra avkall på kvalitén. Våra medarbetare använder moderna städmetoder för ett effektivt och bra resultat.

Flexibla lösningar

Vi erbjuder flexibla lösningar och skräddarsyr städningen utifrån era önskemål. Vårt fokus är att ge snabb och personlig service och en noggrann städning som motsvarar våra kunders högt ställda kvalitetskrav.

Söker du hjälp med hotellstädning i Stockholm?

Kontakta oss så berättar vi mer om våra städtjänster för hotell och hur vi kan hjälpa er med städningen av era lokaler så att de är rena och fräscha. Välkommen att höra av dig:

 

Boka personligt besök

 

Tel 08-684 295 95, info@kmkvalitetsgaranti.se


Vi åtar oss städuppdrag i hela Stor Stockholm. Våra kunder kommer främst från Stockholm, Danderyd, Kista, Lidingö, Märsta, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby och Upplands Väsby.