• Kontorsstädning i Märsta

    Städtjänster av hög kvalité

    Läs mer

  • Städning med kvalitetsgaranti

    Städning av kontor, hotell, konferens, restaurang och event

    Läs mer

Kontorsstädning i Märsta

Söker du hjälp med kontorsstädning i Märsta? Vi på KM Kvalitetsgaranti är specialister på kontorsstädning. Våra lokalvårdstjänster är av hög kvalité och vi jobbar professionellt för att du som kund ska få ta del av bästa möjliga städtjänst.

Vi städar både mindre och större lokaler i Stor-Stockholmsområdet och våra professionella tjänster och personliga engagemang uppskattas av våra kunder.

Kontorsstädning

Ett välstädat kontor ökar trivseln och gör att alla känner sig välkomna samtidigt som det skapar god effektivitet.

Våra tjänster

Nöjda kunder

Våra kundrelationer präglas av förtroende och uppskattning.  Vi gör allt för att du som kund ska vara nöjd med oss.

Läs mer om oss

Enkel bokning

 Kontakta oss via mail, telefon eller fyll i vårt formulär så hör vi av oss så snart vi kan för att svara på din frågor och hjälpa dig.

Förfrågan / bokning

Kontorsstädning och andra städtjänster för företag - KM Kvalitetsgaranti

Kontorsstädning - för bättre effektivitet och trivsel

Städning är inget man kan välja bort. Om allt är städat och fint så tänker man inte på det. Det tar vi för givet. Men, om det finns dammråttor i hörnen, toaletten är ofräsch och det är allmänt smutsigt så mår varken personalen eller kunderna bra.

Allt hör ihop så städade utrymmen är en viktig del av all verksamhet. Ett kontor som städas regelbundet ökar trivseln på jobbet och gör att vi känner oss välkomna.

Effektiv städning

Vi har stor erfarenhet av kontorsstädning. En ren och fräsch arbetsplats är viktig för dem som jobbar på kontoret. Att ha rent omkring sig är inte bara trevligt utan en förutsättning för att vi ska må bra.

Miljö & Kvalité

Vi lägger stor vikt vid att leverera städtjänster där vi gjort miljömedvetna val av städprodukter utan att för den skull göra avkall på kvalitén. Våra medarbetare använder moderna städmetoder för ett effektivt och bra resultat.

Flexibla lösningar

Vi erbjuder flexibla lösningar och skräddarsyr städningen utifrån era önskemål. Vårt fokus är att ge snabb och personlig service och en noggrann städning som motsvarar våra kunders högt ställda kvalitetskrav.

Vi kan hjälpa er med kontorsstädning i Märsta!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med städning av ert kontor så att lokalerna hålls rena och fräscha. Välkommen att höra av dig.

 

Boka personligt besök

 

Tel 08-684 295 95, info@kmkvalitetsgaranti.se


Vi åtar oss städuppdrag i hela Stor Stockholm. Våra kunder kommer främst från Stockholm, Danderyd, Kista, Lidingö, Märsta, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby och Upplands Väsby.